Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdraví Vás sedumdesátník z vinařského maratonu.Díky za Váš článek,ne každý vidí stáří jako Vy!:-)

0 0
možnosti

Tohle vypadalo na poměrně příjemné povídání ale mnohem častěji vás čeká monolog negativních komentářů k politice, posledním zprávám, uprchlíkům, trapným 40K k důchodům, povzdechů jak "za komunistů to bylo lepší". Jako přes kopírák. A to se netýká jen vyloženě starých lidí. Takovým se snažím vyhýbat širokým obloukem.

1 1
možnosti
Foto

Ono to možná při dalším setkání takto taky skončí ... možná. Z toho pro mě plyne pouze ponaučení, abychom si takto ve stáří nepočínali a neodrazovali si tak od sebe lidi ochotné se s námi bavit.

1 0
možnosti
Foto

děkuji, moc jste mne potěšila, to Vaše zamyšlení ja takové poctivé.

A pozdrav paní sousedce ze trojky, až zase půjdete pěškyR^

3 0
možnosti
Foto

Děkuji .. já to dnes nemohu dostat z hlavy, tak to muselo jít ven. Věřím, že až se s paní dám znovu do řeči, tak mi to také udělá dobře, ale dnes ... dnes je mi zatím jen smutno. To jsou takové ty malé momenty, které vlastně vůbec nemusely nastat, ale které člověku otevřou oči.

3 0
možnosti

No bohuzel v dnesnim svete plnem shonu takove veci vetsina lidi nevidi....vsichni se za necim honi....mit se dobre...mit se jeste lepe....ale to,ze jsme vsichni lide...ze se vzajemne potrebujeme.....ze jednou budeme vsichni stari....a i stari lide.....mozna o to vic..potrebujeme nekoho..a nekoho potesit....znam ten pocit......no jeste jednou...moc hezky..s citem,postrehem eleganci....jste to napsala

2 0
možnosti

To jste napsala opravdu moooc hezky.....moc.......prectu si to jeste parkrat.......moc rad mluvim se starsimi lidmi....a jak pisete...velmi casto vidite v jejich ocich vdek,radost ze si mohou s nekym popovidat.....ale i me to potom dela dobre..........diky....

3 0
možnosti

A také těm lidem pomůžete, třeba v tom, že nenaletí nějakým šmejdům s hrnci, nebo energiemi, protože ti často sázejí na to, že jsou jediní, kdo je ochotný s opuštěným člověkem prohodit vlídné slovo.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS